Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

seksi ke buncit?


::monday::
::11.13pm::
::seniman bujang lapok! kt tv2::
::bilik baru::

*google 'buncit', kua bende ni.. kalau rajin, pk kaitan antara mereke...... 

Anda mengalami masalah perut buncit? inginkan penyelesaian segera? mengharapkan hasil yang membanggakan seperti six seven eight pack dalam jangka masa yang pendek? YA! ape lagi! berhenti berangan~ non hado nk dpt perut cantik dgn duduk depan lappy je, pastu suap popcorn dalam mulot.. oh tidak mungkin hasilnyer seperti yang anda harapkan.. haha
baeklah.. seringkali kite dengar pasal lelaki dan perut buncitnyer.. perut buncit lelaki, seksi? yeke? kalau seksi, summer fashion 2012 dekat paris nnt, model2 berperut buncit yg seksi tu bakal calkwalk atas pentas.. gitu~ berangan lagik skali..

senang je nk atasi masalah perut boncit ni.. bersenam la, ape lg.. haha.. ni nk kurus, ape pun tak buat.. hari2 cakap nk kurus nk kurus, tapi tangan kanan pegang snickers, tangan kiri pulak pegang ayam goreng.. lol sangat uols ni tau.. care paling senang, amalkan jogging di waktu pagi dan petang.. dlm seminggu tu, mesti kene jogging uols.. kalau takde mase kan, takpe! jogging keliling bilik pun memadai.. gitu.. kalau tak, lemak prosperity dgn onion ring tatap melekat kt perut.. haa cmne? makin tambah inci bonchit tu.. suke lettew, makin seksi katenye... haish~

selain tu, aku nk shared something tips nk kempiskan perut boncit.. selain senam2, poco2, senang je nk maintain perut slim ni.. Nikmati 11 Makanan Ini.. sonang je kan?
  • ·         Bijiran Oat
  • ·         Badam & Kekacang
  • ·         Serbuk Protien
  • ·         Minyak Zaitun
  • ·         Buahan Beri
  • ·         Telur
  • ·         Daging Tanpa Lemak & Ikan
  • ·         Bijiran Gandum Penuh
  • ·         Mentega Kacang
  • ·         Sayuran Hijau
  • ·         Kekacang dan Bijian ( Legume )


sumber yang boleh dipercayai hokey

haa! tak susah pun nk kikis lemak kt perut tu.. hehe kene kuat dan tekad hazami uols~ jgn hangat2 kain jemuran je.. bile hujan, basah balik.. gitu perumpamaan... lagipun, makanan2 tu baik untuk otak uols gak~ otak sihat, badan cergas! haha

*in fact, aku pun bonchit gak! LOL~ ngh berusaha nk kikis lemak yg sgt degil ni uols.. mcm nk sapu Axion je, bio bekteria degil kt lemak perut ni sume mati..

*jangan lupe doa! penting tu~ gugurl ade spesis perut boncit gak tak? seksi ke mereke???
MySpace

2 comments:

aki_san said...

ko buat x ewan??hahaha

ewan sazlly said...

buat... kekadang buat2 xtahu jek

Related Posts with Thumbnails