Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

kekanak yang demam urat?? ♥

:: Tuesday::
::00.27::
::demam urat::



demam urat?? okey.. 1st tyme aku dengar.. sbb aku org bando kot? haha tak sedo diri.. adakah terlalu lame aku hidup di celahan bandar sampai aku tak tau adenyer demam urat itew? owh -.- damn sangat..  akak opis aku gtau.. kesimpulannyer, aku sendiri tengah "demam urat" skrg.. lenguh 1 badan nih~ cuti ahad haritu aku tido je kt rumah.. sungguh membazir.. dh la nk cuti susah, bos kedekut! damn lagi skali -.-

kiah keji!

::november 17,2011::
::00.25am::
::home!::

haish~ pukol doblas stengah dah kot.. aku still tak tido lagi wey.. mase study dulu, time2 ni lepak mamak lagi.. takpun bukak facebuk pastu tenung screen lappy, bosan.. tgk muke rumet yang syok main game.. takpun, meeting tergempar dekat lokasi2 rahsie.. ape lagi uols.. postmortem pasal manusia sekeliling.. ngumpat la.. haha actually, bukan la mengumpat, tapi sesi meluahkan perasaan.. haa kan bagus tu.. kan?

maybe sebab aku dah duduk kt rumah skarang, takde geng ar nk buat sesi luah perasaan.. balik2, cite ngan mak pasal drama2 tv yg spastic plastic semestinye.. takpun, menunggu makwe muncul kt celah2 chatting facebuk.. haha miss u lah! terlanjur cite pasal sesi luah perasaan ni, aku pun nk try luah2 jugak malam2 ni.. mane la tau, ape yg aku luah ni, ade yang terbace... pastu ade yang tersentap diri sendiri.. haha tu la yang aku nak sebenarnyer! padan muke ko kiah! jahat sgt...

hye uols!

::1.01 pm::
::saturday suck!::
::office::
:: -_-!! ::

hi! lame kite tak jumpe awak2 semua.. 5 bulan rasenyer.. lol! sah la yg i ni tak productive langsung dalam bab2 tulis menulis ni.. ape lg blog memblog.. haha.. tapi takpe, hari ni fan2 i beruntung hokey.. i ade semangat nk tulis menulis... *matilarR! keje banyak, bole pulak aku nk santai2.. dulik hape aku! kan?

ok..
: aku skrg dh kerje.. Interior Designer kt Kluang jerk.. *kompeni pun kecik
: aku dh ade officemate yg best~
: aku dh ade makwe.. wah!!!!!!!!!!! *gelabah
: aku dh ade duit sendiri..
: aku dh ade kad bank yg ade visa! haha bole swipe2 je.. korg ade?
: aku dh ade bilek tidur baru!
: aku dh minat giler X-factor usa! good bye to america idol, vokal bukan sekadar rupe, mentor.. lol!
: paling penting, aku dh grad!! *tahniah ewan sazlly!


oh! i dh grad.. hehe alhamdulillah..

*aku dh mule rindu kt kawan2 cikcur mase kt penang.. kawan2 mulut cilake.. rindu nak gaduh dgn budak *** ! ops! tu bukan kawan, tu SIALAN!
Related Posts with Thumbnails