Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

::I love you this big! Scotty mcCeery awesome! ::

::10.01 am::
::thursday morning!::
::home::
::urgh!::

wake up early in the morning, sbb nk tgk result show America Idol season 10.. awal ok, sbb result show kol 8 pg.. tgk kt channel 5 Singapore, haha! kalau tak, mmg ngah mimpi episod last kot skarang.. by the way, congratulation to Scotty mcCeery! 17 years old~ woot! abg tak sangke ko bole menang dek.. haha kalau Lauren Alaina menang pun, aku still ckp bende yg same.. hihi. for me, its ok sape2 pun yg menang..
I always said it, Scotty was going to win. He was out of this world. haha you have a great future ahead of you. maybe, even they hate u! lol! gitew.. bg peminat2 kt malaysia, *peminat kan.. mybe la dorg ade yang tak stuju si anak ikan ni menang.. sbb mesti korg rase Lauren was deserved kan.. yela, voice problem pun, tp mantap la gak.. tp nk buat cmne uols, kite kn rakyat malaysia.. bukan US.. so, trime je *sigh~ even judges pun nk Lauren yang menang...

aku ade beberape pendapat anak ikan ni menang.. selere US, country music kan.. abes tu, Lauren pun country gak?! nk buat cmne, ko denga jela, vocal mane lagi exotics? sure scotty right? walaupun mcm nyanyi dalam air.. lalalala~ mesti US peps, nk seswatu yg berlainan.. memang tak dinafikan Lauren superb, tp agak melambak sore2 country se sweet sore dier cm kak Carrie Underwood.. kan? lgpun, pendapat aku la, Lauren kt season ni mcm bosan! walaupun best.. *even both tu bosan sebenarnye.. haha Haley Reinhart lg best kot..

performance artis kali ni pun bole2 jela.. hehe yg meninggalkan kesan, means yg aku igt, akak gaga tula.. haiyoo! haha biasela, seksi, melucah, damn! haha bole plak dier nk beromen atas tu, hawau..

however, terkilan... terkilan!! punye la aku tunggu Pia Toscano nyanyi solo, or duet ngn artis, tp... takdepun.. in my heart, Pia is champion!

* i thought Lauren was going to win it after her like mother does song. but i am so glad Scotty won it! both are going to be future country superstar!!

MySpace

No comments:

Related Posts with Thumbnails