Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

::I love you this big! Scotty mcCeery awesome! ::

::10.01 am::
::thursday morning!::
::home::
::urgh!::

wake up early in the morning, sbb nk tgk result show America Idol season 10.. awal ok, sbb result show kol 8 pg.. tgk kt channel 5 Singapore, haha! kalau tak, mmg ngah mimpi episod last kot skarang.. by the way, congratulation to Scotty mcCeery! 17 years old~ woot! abg tak sangke ko bole menang dek.. haha kalau Lauren Alaina menang pun, aku still ckp bende yg same.. hihi. for me, its ok sape2 pun yg menang..

::Tuesday::
::9.45 pm::
::timing asmara!::
::home::

totally, full time aku jadi assistant management IT .. ikut skrip mr.Shah Johar , IT tu, Ibu Tunggal~ muahaha gile kentang la ko mr.anggun, i like ur book! so much~ KOUGAR.. nnt aku review novel ni.. anak ikan baekkk punya~

::that's my friend ♥ ::

::sunday!::
::9.08 am::
::the last day::

last day in US!! i want to fly tonight! miss my home.. damn! really miss my home.. homesick.. that's sweet, i always hold on to these words.." u could be anywhere in the world but, when u feel that sense of belonging, that is home"

gila ah! wanna go home tonight, aku dah bantai ckp omputih.. bukan ape..sejak start final sem 2, i tak balik hokey.. lame tuh dok sini! dh bole dapat anak sulong kalau betol2... dengan ini, aku dh abes blaja, 3 tahun aku dok sini.. uish~ dari aku pendek, sampai tinggi lampai.. dari kecik, mengambang tak benti2.. macam2 dh aku hadapi kt sini.. tak nak cite banyak, cume nk gtau, i gonna miss my course mate, my beloved classmate.. gonna miss u..

bye.. we have lots of great moment.. never ending.. till the end, i always remember u! promise! and thanks to Mark Zuckerberg, course create the Facebook.. haha i can watch them anytime! i mean, stalker.. hahaha!

MySpace

[sorry, tertinggal aksara 'm' kt US tuh.. hehe biasela, felling2 blaja overseas... eh? aku kt overseas ape? over the seas... penang]

::kemanisan itu sedap!::

::wed,4 mei 2011::
::baru pas hujan::
::h35,304::
::7.30am::

wahh! harini aku tenang dan gumbira.. kenape? sbb bangun pagi2, dgn tak payah fikir ape2 job assignment, pastu hujan plak... ishk~ heaven tol.. ni la yg aku tunggu2 selame ni!! yEeAH! im free!! smalam baru selesai viva presentation utk project final year interior design student.. nmpk cm enteng, tp ko tak tau nyah.. mamalia2 senasib ngn aku pun rase mcm terbang ke awan bile ceremony tu abes.. pengOrbanan yang kiteorang curahkan selame ni harap2la berbaloi.. hope so..

Related Posts with Thumbnails