Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

::well done!::

::monday::
::5.48 pm::
::alone-room::

td p ronda2 ngn course+mate.. zities ngn dila.. zities yg bawak kete... lalu ikut jalan nk p bayan lepas, tapi tak corner bayan, terus p paya terubung.. ade misi yang harus diselesaikan...

-jalan yang berliku2 di redahi
-dia p ngemping kiri


-pastu ngemping kanan

-die bawak plak p ronda2 kt uma flat tepi bukit

-pastu die berenti kt traffic light

-finally, sampai!!! fuhh...

actually, p aitam nk amek baju.. baju!? woOOHA! baju untuk final viva presentation dh siap.. exactly!! finally!! ikan kely!! baju viva dis yer, aku yg design.. dengan otomatiknye, perasaan cuak, gementar, gile sume ade! sbb if some mistake ade kt baju tuh, or bad design, alamak.... mati meks.. aku dh cube yang terbaik, harap2 korg berpuas hati dgn baju tu yer kawan kawan! *harap pas deyouls tgk baju tuh, deyouls still anggap aku kawan.... sobbing..

thanx to my partner, adila sunny!! special tengs to zities, sanggup pergi ngn ktorg nk settle baju ni.. hazab2~ n tengs to tina sbb teman kami... tak sabo nak tgk korang pakai wey.. hahaha kene puji same2, kalau kene gelak pun same2!! seb bek~ design penuh tak dapek nk free show kt sini, nnt tak surprise pulek.. huhu

*ngemping tu mcm ko bawak moto laju2, pastu ko corner dengan sesuka hatinye~

*zities adelah wanita rempitan sejati~ syok wo ko drive! smpai aku terdiam sbb nervous terlebih.. smpi rase nk terkencing! takut.........~

MySpace

Related Posts with Thumbnails