Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

::terbang pi bulan na::

::thursday::
::April, 28,2011::
::7.11 am::
::1st day exam::

syukur2.. aku masih lagi bernyawa utk sekian kalinye.. seperti sebenar2 janji di muka bumi adelah janji matahari yang akan terbit waktu siang, mcm tu jugak la aku cube utk menunaikan janji2 aku sebagai khalifah dgn sebaik baiknyer harini.. *pitam tak mendengor aku berkate sedemikian? kene la berubah uols... dah beso.. haha mcm mat lutfi kata la, "normal people do mistake"-ayat kt vlog die pasai 'accept differences, stop condemning'.. curik sat.. oleh sebab aku terlalu bosan dgn Refrigeration &AC, fire detectors system, fire extinguisher, building type, pipe design, ********, aku tulis la entry pagi2 yg sojuk ni.. nk buat ape lg, tekan2 casio scientific calculator mcm takde pekdah.. nk p bancuh nescafe, 3 cawan dh aku minum! pengOr..

lets say, aritu, lame dah..aku p dinner ID.. junior handle.. bole la kalau nk kata sedih.. nk berrembus dh dari penang ni.. tp mlm tuh, aku mmg glam abes! haha 'walau' xde la glam mane pun.. cite mesti mau gempak.. kuah lebih! kan kan?

*tibe tibenyer...aku ngn minah ni dok pose2 bagai kan.. gaye memasing cm haremm.. konon model sgt la mlm tuh.. tp, aku pun tak tau nape gamba last mcm tuh.......
-
-
-
-

tadaaa!! sbb ni la.. nmpk tu? nampak? tak? ala, jeles. psiko! haha iols menang 'king of fly me to the moon!' gile ah! mcm nk coll mak aku je tyme tu bgtau! pastu nk tolak mak aku pakai wilca.. mcm sam tu.. haha! minah ellayes coursemate aku yg duk pulun pose tyra banks pun menang title queen.. mybe, berkat buat muke nk selenge tu kot?

lucky la aku ni.. huhu dh la title king aku rampas, *tengs la kt kamseng sbb tak dtg.. dpt plak hadiah misteri dari junior misterious.. cite pasal hadiah ni, aku tak tau la sameade aku ni kene nganjing ngn junior tuh, atau mmg aku ditakdirkan utk dpt present tuh.. bukan ape uols, tiap kali klu aku amek part tuka2 hadiah ni, pasti n sure aku akan dpt 'frame'!! pasti ok! pasti! sejak dari tadika lagik.. damn~ (!) tau la aku ni cute, kacak, pose pun vouge abes... suo simpan gamba bnyk2 la tuh! terpakse aku trime puji pujian tu..
MySpace

bytheway, aku rindu kt budak ni... mane ntah die hilang... ishk~ kalau skg aku ngn budak ni pi jumpe bapak intan, confirm la aku yang kene reject... mestila bapak intan pilih budak ni jadik menantu..

erk...

intan??

who is she??

MySpace

2 comments:

Anonymous said...

[url=http://www.mulberryinoutlet.co.uk]Mulberry outlet[/url] Not being able to go without the car long enough to properly fix the problem, I hobbled around shifting from 1st to 3rd when I had to drive the car. [url=http://dkgoose.com]canada goose[/url] Iwbnmfzcj [url=http://www.louboutinoutletuks.co.uk]christian louboutin outlet online[/url]
ezdrqx 958553 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goose pic[/url] 336840 [url=http://www.beatsbydreaonsales.com]beats by dr dre[/url]

Anonymous said...

[url=http://louboutinmart.co.uk]louboutin uk[/url] Geologists with Manitoba's Mineral Resources identify 12 grades of calcium bentonite that are marketed for use in the food industry. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose tilbud[/url] Wrgwruevp http://www.louboutinoutletuks.co.uk
zusdhh 558663 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goose hunts[/url] 943637 [url=http://www.officialcanadagooseparkas.ca]canada goose in toronto[/url]

Related Posts with Thumbnails