Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

::kene skodeng!::

::thursday::
::7 april 2011::
::h35,bilik baru::
::tebiat!!::

tunggu nasik lemak makcik kafe baru kot aku ni.. xtido2 lg... buat keje. kejadahnyer takde.. aish~ jgn tak tau, abg kafe baru tu promote menu dier kt fb!! stakat ni aku belum rase lg.. esok2 kot.. lg 1 tebiat, dh lame x tulis blog, pg ni plak nk tulis.. biaq p la.. hoho blog aku, ade ko kesah? banyak keje, maklum r, start je sem, aku rase mcm dh nk abessem.. bizi olala..

hari ini, aku terpanggil utk menceritekan tentang satu peristiwa.. * switch on nada skema.. huhu pasal skodeng.. maklumlah, sejak nak last2 nk abes study ni, mcm2 masalah aku dengar, mcm2 masaelah aku hadapi.. haish..

bg aku, 'skodeng' ni banyak yg bole aku tafsir..

skodeng care baik a.k.a cover line.. haha terang2 skodeng, tak tau la same ade orang2 sekeliling perasan, ade perasaan atau tak.. hehe bole je cover line klu skodeng cmni, alasannye, "aku nk amek gamba je" *mcm model kt gamba atas "tak sengaja wey tgk" ataupun mmg "dh takde perasaan malu" *pitam

ade 1 masaelah.. klu korg prasan, sejak 2 3 minggu ni, aku banyak la tgk post2 kt fb, org tu maki org tu, org ni tak puas hati ngn org tuh, pakwe dier curang dgn kawan baek dier, mak dier halau dari rumah, pompuan tu rimas asik kene kacau ngn lelaki misteri, org jual barang tag kt org.. haish... banyak2!! last2, BLOCK FB la jalannyer.. senang kan? takpun REMOVE FREN je.. huhu fanic i tau uols.. eh? nape aku yg nk fanic? haha ade kawan aku, tag hasil jualannye kt fb rosmah mansor.. uols kenal tak rosmah mansur? klu tak kenal, p balik nepal.. sah2 ko tu pendatang haremmm~ tak kose mak.. last2, dier kene block! muahahaha kesian~ tp ade kawan aku yg lagi 1 gtau, kaki2 dorg gak *aku banyak kawan hokey dier kene block, tp org yg block tu tatap nk amek tau fasal dier..gerak geri, segale mcm mak nenek.. klu dh block tp still nk hamek tau, still nk open sane sini, apekejadahnyer!? hidup mcm tak senang je plak.. cube kome gtau sikit kt awok ni.. mane tau awok silap.. kan?

haa! yg ni lg syok.... adela, dekat2 jugak ngn kawasan atmosfera yg aku tinggal.. dier pun sedut udara yang same jugak.. terus terang, dier ni kaki skodeng uols!! mampuuuOO? eeerkkk.. tak tercapai akalku nk pk, hapenye yg dier nk tgk.. nk panjang umo ke? Astaghrfirullahalazim! tp, klu sejenis, cmne polak? ape yg ko nk panjangkan???! erk... aku tanak cite lebih2, nnt kua plak lagu cinte kristal! lol!! gegeh la dier nk g toilet tiap kali bdk depan bilik g toilet? seb bek ko glamer.. ops!! tak mo cite dah... diam diam...
-
-
*tapi kalau cmni, jangan sebuk nk tny aku, kenape ko kene skodeng??!
penampo nak?

5 comments:

Zai Hamzah said...

hahha..wow..sahabatku dh pemes amos..woh..hihhi~ko ni ewan..aku gtau dilos..hahhahah~sabor je lah~

kupukupuslim said...

gila bongok post ni ok? hua3
takot gla kne skodeng.. msuk toilet pkai payung okeh? kang silap2 msuk utube gmbo ko nga berry~ ops.

ewan sazlly said...

haha! ok what buat ko glamer.. klu aku, bukan stakat payung je, atap zink pun aku bawak... bio langsung xle skodeng.. tutup segale lubang

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

aku naki LIKE entry ni berjuta-juta lemon haha

ewan sazlly said...

haha... kan gksb kan!? like2!! haha

Related Posts with Thumbnails