Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

::best+buddies+birthday!!::

::friday yang hening::
::8 april 2011::
::on my desk::
::special entries!!::

wooOOHA~ arini ade special entries.. mcm la slalu tak special kan ewan sazlly? haha tp hari ni mmg special sikit.. sbb entries for my best buddies for ever n ever n everlasting forever!! *harap konsep hiperbola yang aku nk tuju ni sampai...

special for my best friend, si kucing! arini befday kucing i.. aku pun celebrated befday kucing tau.. tak silap yang ke 18.. haa! mude kan? ko mampu, muda sentiasa? happily ever after??

"hepi befday to u, my beloved kucing~"

-
-


ni la kucing saye! cat de luna~ sbb dier suke main kaler luna, wat lukisan sawah padi, dihiasi dgn sebuah rumah kayu dan sebatang pokok kelapa disebelahnyer, serta pemandangan bukit bukau yang.....aku sendiri pun tak sanggup nk nilai.. haha
name dier kadir.. aku pgl cat.. haa! sbb ape? hello, dah dok key el, harus la ade name glamer.. kan...? single, ade moto (okla, stakat nk rempit), ade rumah, terror download movie ngn segale mcm mak nenek punye cerite, pandai masak.. sedap! aku dh judge masakan dier... pergh! *bodek skalik lagik.. dier pernah eksiden, lupe ingatan siket2.. seb bek dier igt aku.. haha.. ade beberape sbb nape aku jadikan entry aku ni utk wish befday si kucing miang... klu stakat uols yang hari2 dok mengate aku kt blakang, dok propa bagai kome tu perfect, mmg tak kose la nk taip..
  • sbb dier bestfren aku ever n vever!
  • sbb dier kawan baik aku everlasting!
  • sbb aku pun sayang dier, dier pun for sure syg aku.. tak mungkin aku tergedix2 melahirkan tanda2 ini secare individu.. kan cat? *meeeoow!
  • sbb mak ngn ayah dier (mak idah ngn pak mail) dh mcm mak bapak aku dah... bau mcm bodek kan? mmg tu la niat sebenar aku.. lalalala
  • sbb dier kazen aku wey.... kazen aku!!!!
  • sbb aku slalu p lepak uma dier.. bawak wafel..
  • sbb dier member aku mase skola.. membe sesuka, seseday, sebantal, seasrama, semeggi, sesurau, seponteng, sehidup semati! kononla.. kene lebih2 sikit cerciter..
  • dan paling penting, dier family aku......... hiks
aku tak sure la cat, aku rase, ni la antare gambo kite yang amek sesame.. bukan bnyk pun gambo kite amek same2.. yela, kate low profile... yedak!? wish u all the best.. tak dapat nk bg hadiah yang hebat2.. ala, lgpun ko kn dh kaye.. materialistik dari aku ni, tak perlu rasenyer.. thats why aku just buat entry khas pulut kuning untuk ko ni... *pitam2..


*walaupun aku ni pakcik ko, tp ko jgn prasan ko tu 18 taun.. 23 ok, 23!!!

-happy befday!-

2 comments:

A.K.I said...

OMG..! Seriesly... Tersenyum kucing aku baca entry ko nie... Wah..... AKU SAYANG KO EWAN.!!!!!!

ewan sazlly said...

hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday
hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday
hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday
hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday
hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday hepi befday

Related Posts with Thumbnails