Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

::terbang pi bulan na::

::thursday::
::April, 28,2011::
::7.11 am::
::1st day exam::

syukur2.. aku masih lagi bernyawa utk sekian kalinye.. seperti sebenar2 janji di muka bumi adelah janji matahari yang akan terbit waktu siang, mcm tu jugak la aku cube utk menunaikan janji2 aku sebagai khalifah dgn sebaik baiknyer harini.. *pitam tak mendengor aku berkate sedemikian? kene la berubah uols... dah beso.. haha mcm mat lutfi kata la, "normal people do mistake"-ayat kt vlog die pasai 'accept differences, stop condemning'.. curik sat.. oleh sebab aku terlalu bosan dgn Refrigeration &AC, fire detectors system, fire extinguisher, building type, pipe design, ********, aku tulis la entry pagi2 yg sojuk ni.. nk buat ape lg, tekan2 casio scientific calculator mcm takde pekdah.. nk p bancuh nescafe, 3 cawan dh aku minum! pengOr..

lets say, aritu, lame dah..aku p dinner ID.. junior handle.. bole la kalau nk kata sedih.. nk berrembus dh dari penang ni.. tp mlm tuh, aku mmg glam abes! haha 'walau' xde la glam mane pun.. cite mesti mau gempak.. kuah lebih! kan kan?

::well done!::

::monday::
::5.48 pm::
::alone-room::

td p ronda2 ngn course+mate.. zities ngn dila.. zities yg bawak kete... lalu ikut jalan nk p bayan lepas, tapi tak corner bayan, terus p paya terubung.. ade misi yang harus diselesaikan...

-jalan yang berliku2 di redahi

::kaca dengan intan tak same dek::

::center morning of monday::
::11 april 2011::
::304A::
::mood menganjing!::

awal pg, sume org dah tido kot.. tapi kalau nk tau, tyme2 ni la geng aku dok aktif menganjing! haha by the way, "menganjing" tu bermaksud erk... entah.. mcm sentap menyentap kot.. belum di iktiraf kt kamus lagi..so tak tau nk carik maksud kt mane.. lol!

*actually, aku nk taruk gambo intan... tp susah beno gamaknyer nk search kt google tu.. aku letak jela gamba brush tu... lebih kurang ke pong.. haha tak caye? akan ku buktikan!


*ishk! buat naya je.. hilang sgale ilmu aku... haha search sendirik.. malu cheq..

::best+buddies+birthday!!::

::friday yang hening::
::8 april 2011::
::on my desk::
::special entries!!::

wooOOHA~ arini ade special entries.. mcm la slalu tak special kan ewan sazlly? haha tp hari ni mmg special sikit.. sbb entries for my best buddies for ever n ever n everlasting forever!! *harap konsep hiperbola yang aku nk tuju ni sampai...

special for my best friend, si kucing! arini befday kucing i.. aku pun celebrated befday kucing tau.. tak silap yang ke 18.. haa! mude kan? ko mampu, muda sentiasa? happily ever after??

"hepi befday to u, my beloved kucing~"

-
-


ni la kucing saye! cat de luna~ sbb dier suke main kaler luna, wat lukisan sawah padi, dihiasi dgn sebuah rumah kayu dan sebatang pokok kelapa disebelahnyer, serta pemandangan bukit bukau yang.....aku sendiri pun tak sanggup nk nilai.. haha

::kene skodeng!::

::thursday::
::7 april 2011::
::h35,bilik baru::
::tebiat!!::

tunggu nasik lemak makcik kafe baru kot aku ni.. xtido2 lg... buat keje. kejadahnyer takde.. aish~ jgn tak tau, abg kafe baru tu promote menu dier kt fb!! stakat ni aku belum rase lg.. esok2 kot.. lg 1 tebiat, dh lame x tulis blog, pg ni plak nk tulis.. biaq p la.. hoho blog aku, ade ko kesah? banyak keje, maklum r, start je sem, aku rase mcm dh nk abessem.. bizi olala..

hari ini, aku terpanggil utk menceritekan tentang satu peristiwa.. * switch on nada skema.. huhu pasal skodeng.. maklumlah, sejak nak last2 nk abes study ni, mcm2 masalah aku dengar, mcm2 masaelah aku hadapi.. haish..

bg aku, 'skodeng' ni banyak yg bole aku tafsir..

skodeng care baik a.k.a cover line.. haha terang2 skodeng, tak tau la same ade orang2 sekeliling perasan, ade perasaan atau tak.. hehe bole je cover line klu skodeng cmni, alasannye, "aku nk amek gamba je" *mcm model kt gamba atas "tak sengaja wey tgk" ataupun mmg "dh takde perasaan malu" *pitam

Related Posts with Thumbnails