Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

seksi ke buncit?


::monday::
::11.13pm::
::seniman bujang lapok! kt tv2::
::bilik baru::

*google 'buncit', kua bende ni.. kalau rajin, pk kaitan antara mereke...... 

Anda mengalami masalah perut buncit? inginkan penyelesaian segera? mengharapkan hasil yang membanggakan seperti six seven eight pack dalam jangka masa yang pendek? YA! ape lagi! berhenti berangan~ non hado nk dpt perut cantik dgn duduk depan lappy je, pastu suap popcorn dalam mulot.. oh tidak mungkin hasilnyer seperti yang anda harapkan.. haha

kekanak yang demam urat?? ♥

:: Tuesday::
::00.27::
::demam urat::



demam urat?? okey.. 1st tyme aku dengar.. sbb aku org bando kot? haha tak sedo diri.. adakah terlalu lame aku hidup di celahan bandar sampai aku tak tau adenyer demam urat itew? owh -.- damn sangat..  akak opis aku gtau.. kesimpulannyer, aku sendiri tengah "demam urat" skrg.. lenguh 1 badan nih~ cuti ahad haritu aku tido je kt rumah.. sungguh membazir.. dh la nk cuti susah, bos kedekut! damn lagi skali -.-

kiah keji!

::november 17,2011::
::00.25am::
::home!::

haish~ pukol doblas stengah dah kot.. aku still tak tido lagi wey.. mase study dulu, time2 ni lepak mamak lagi.. takpun bukak facebuk pastu tenung screen lappy, bosan.. tgk muke rumet yang syok main game.. takpun, meeting tergempar dekat lokasi2 rahsie.. ape lagi uols.. postmortem pasal manusia sekeliling.. ngumpat la.. haha actually, bukan la mengumpat, tapi sesi meluahkan perasaan.. haa kan bagus tu.. kan?

maybe sebab aku dah duduk kt rumah skarang, takde geng ar nk buat sesi luah perasaan.. balik2, cite ngan mak pasal drama2 tv yg spastic plastic semestinye.. takpun, menunggu makwe muncul kt celah2 chatting facebuk.. haha miss u lah! terlanjur cite pasal sesi luah perasaan ni, aku pun nk try luah2 jugak malam2 ni.. mane la tau, ape yg aku luah ni, ade yang terbace... pastu ade yang tersentap diri sendiri.. haha tu la yang aku nak sebenarnyer! padan muke ko kiah! jahat sgt...

hye uols!

::1.01 pm::
::saturday suck!::
::office::
:: -_-!! ::

hi! lame kite tak jumpe awak2 semua.. 5 bulan rasenyer.. lol! sah la yg i ni tak productive langsung dalam bab2 tulis menulis ni.. ape lg blog memblog.. haha.. tapi takpe, hari ni fan2 i beruntung hokey.. i ade semangat nk tulis menulis... *matilarR! keje banyak, bole pulak aku nk santai2.. dulik hape aku! kan?

ok..
: aku skrg dh kerje.. Interior Designer kt Kluang jerk.. *kompeni pun kecik
: aku dh ade officemate yg best~
: aku dh ade makwe.. wah!!!!!!!!!!! *gelabah
: aku dh ade duit sendiri..
: aku dh ade kad bank yg ade visa! haha bole swipe2 je.. korg ade?
: aku dh ade bilek tidur baru!
: aku dh minat giler X-factor usa! good bye to america idol, vokal bukan sekadar rupe, mentor.. lol!
: paling penting, aku dh grad!! *tahniah ewan sazlly!


oh! i dh grad.. hehe alhamdulillah..

*aku dh mule rindu kt kawan2 cikcur mase kt penang.. kawan2 mulut cilake.. rindu nak gaduh dgn budak *** ! ops! tu bukan kawan, tu SIALAN!

::I love you this big! Scotty mcCeery awesome! ::

::10.01 am::
::thursday morning!::
::home::
::urgh!::

wake up early in the morning, sbb nk tgk result show America Idol season 10.. awal ok, sbb result show kol 8 pg.. tgk kt channel 5 Singapore, haha! kalau tak, mmg ngah mimpi episod last kot skarang.. by the way, congratulation to Scotty mcCeery! 17 years old~ woot! abg tak sangke ko bole menang dek.. haha kalau Lauren Alaina menang pun, aku still ckp bende yg same.. hihi. for me, its ok sape2 pun yg menang..

::Tuesday::
::9.45 pm::
::timing asmara!::
::home::

totally, full time aku jadi assistant management IT .. ikut skrip mr.Shah Johar , IT tu, Ibu Tunggal~ muahaha gile kentang la ko mr.anggun, i like ur book! so much~ KOUGAR.. nnt aku review novel ni.. anak ikan baekkk punya~

::that's my friend ♥ ::

::sunday!::
::9.08 am::
::the last day::

last day in US!! i want to fly tonight! miss my home.. damn! really miss my home.. homesick.. that's sweet, i always hold on to these words.." u could be anywhere in the world but, when u feel that sense of belonging, that is home"

gila ah! wanna go home tonight, aku dah bantai ckp omputih.. bukan ape..sejak start final sem 2, i tak balik hokey.. lame tuh dok sini! dh bole dapat anak sulong kalau betol2... dengan ini, aku dh abes blaja, 3 tahun aku dok sini.. uish~ dari aku pendek, sampai tinggi lampai.. dari kecik, mengambang tak benti2.. macam2 dh aku hadapi kt sini.. tak nak cite banyak, cume nk gtau, i gonna miss my course mate, my beloved classmate.. gonna miss u..

bye.. we have lots of great moment.. never ending.. till the end, i always remember u! promise! and thanks to Mark Zuckerberg, course create the Facebook.. haha i can watch them anytime! i mean, stalker.. hahaha!

MySpace

[sorry, tertinggal aksara 'm' kt US tuh.. hehe biasela, felling2 blaja overseas... eh? aku kt overseas ape? over the seas... penang]

::kemanisan itu sedap!::

::wed,4 mei 2011::
::baru pas hujan::
::h35,304::
::7.30am::

wahh! harini aku tenang dan gumbira.. kenape? sbb bangun pagi2, dgn tak payah fikir ape2 job assignment, pastu hujan plak... ishk~ heaven tol.. ni la yg aku tunggu2 selame ni!! yEeAH! im free!! smalam baru selesai viva presentation utk project final year interior design student.. nmpk cm enteng, tp ko tak tau nyah.. mamalia2 senasib ngn aku pun rase mcm terbang ke awan bile ceremony tu abes.. pengOrbanan yang kiteorang curahkan selame ni harap2la berbaloi.. hope so..

::terbang pi bulan na::

::thursday::
::April, 28,2011::
::7.11 am::
::1st day exam::

syukur2.. aku masih lagi bernyawa utk sekian kalinye.. seperti sebenar2 janji di muka bumi adelah janji matahari yang akan terbit waktu siang, mcm tu jugak la aku cube utk menunaikan janji2 aku sebagai khalifah dgn sebaik baiknyer harini.. *pitam tak mendengor aku berkate sedemikian? kene la berubah uols... dah beso.. haha mcm mat lutfi kata la, "normal people do mistake"-ayat kt vlog die pasai 'accept differences, stop condemning'.. curik sat.. oleh sebab aku terlalu bosan dgn Refrigeration &AC, fire detectors system, fire extinguisher, building type, pipe design, ********, aku tulis la entry pagi2 yg sojuk ni.. nk buat ape lg, tekan2 casio scientific calculator mcm takde pekdah.. nk p bancuh nescafe, 3 cawan dh aku minum! pengOr..

lets say, aritu, lame dah..aku p dinner ID.. junior handle.. bole la kalau nk kata sedih.. nk berrembus dh dari penang ni.. tp mlm tuh, aku mmg glam abes! haha 'walau' xde la glam mane pun.. cite mesti mau gempak.. kuah lebih! kan kan?

::well done!::

::monday::
::5.48 pm::
::alone-room::

td p ronda2 ngn course+mate.. zities ngn dila.. zities yg bawak kete... lalu ikut jalan nk p bayan lepas, tapi tak corner bayan, terus p paya terubung.. ade misi yang harus diselesaikan...

-jalan yang berliku2 di redahi

::kaca dengan intan tak same dek::

::center morning of monday::
::11 april 2011::
::304A::
::mood menganjing!::

awal pg, sume org dah tido kot.. tapi kalau nk tau, tyme2 ni la geng aku dok aktif menganjing! haha by the way, "menganjing" tu bermaksud erk... entah.. mcm sentap menyentap kot.. belum di iktiraf kt kamus lagi..so tak tau nk carik maksud kt mane.. lol!

*actually, aku nk taruk gambo intan... tp susah beno gamaknyer nk search kt google tu.. aku letak jela gamba brush tu... lebih kurang ke pong.. haha tak caye? akan ku buktikan!


*ishk! buat naya je.. hilang sgale ilmu aku... haha search sendirik.. malu cheq..

::best+buddies+birthday!!::

::friday yang hening::
::8 april 2011::
::on my desk::
::special entries!!::

wooOOHA~ arini ade special entries.. mcm la slalu tak special kan ewan sazlly? haha tp hari ni mmg special sikit.. sbb entries for my best buddies for ever n ever n everlasting forever!! *harap konsep hiperbola yang aku nk tuju ni sampai...

special for my best friend, si kucing! arini befday kucing i.. aku pun celebrated befday kucing tau.. tak silap yang ke 18.. haa! mude kan? ko mampu, muda sentiasa? happily ever after??

"hepi befday to u, my beloved kucing~"

-
-


ni la kucing saye! cat de luna~ sbb dier suke main kaler luna, wat lukisan sawah padi, dihiasi dgn sebuah rumah kayu dan sebatang pokok kelapa disebelahnyer, serta pemandangan bukit bukau yang.....aku sendiri pun tak sanggup nk nilai.. haha

::kene skodeng!::

::thursday::
::7 april 2011::
::h35,bilik baru::
::tebiat!!::

tunggu nasik lemak makcik kafe baru kot aku ni.. xtido2 lg... buat keje. kejadahnyer takde.. aish~ jgn tak tau, abg kafe baru tu promote menu dier kt fb!! stakat ni aku belum rase lg.. esok2 kot.. lg 1 tebiat, dh lame x tulis blog, pg ni plak nk tulis.. biaq p la.. hoho blog aku, ade ko kesah? banyak keje, maklum r, start je sem, aku rase mcm dh nk abessem.. bizi olala..

hari ini, aku terpanggil utk menceritekan tentang satu peristiwa.. * switch on nada skema.. huhu pasal skodeng.. maklumlah, sejak nak last2 nk abes study ni, mcm2 masalah aku dengar, mcm2 masaelah aku hadapi.. haish..

bg aku, 'skodeng' ni banyak yg bole aku tafsir..

skodeng care baik a.k.a cover line.. haha terang2 skodeng, tak tau la same ade orang2 sekeliling perasan, ade perasaan atau tak.. hehe bole je cover line klu skodeng cmni, alasannye, "aku nk amek gamba je" *mcm model kt gamba atas "tak sengaja wey tgk" ataupun mmg "dh takde perasaan malu" *pitam

Related Posts with Thumbnails