Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

+saYA tAk KejAr GLemEr.....

::thursday::
::25 november 2010::
::h35,307::
::home sick!!::

internet free mmg cm *****!!!.. sabo2.. 2 3 hari, tak leh nak on9 kot.. sian aku.. dah la sunyi, sorg2, bertemankan cengkerik je kt sini.. kriiikk kriiikk kriiikk... b4 nk balik kg ni.. eh? aku nk balik kg dh la! hepi gile!! nyiaayaya padahal, org len dh berambus 2 3 minggu awal dah.. cm tutt perangai..

oke2.. sminggu ni, aku ade blaja bende baru.. tapi, cm tajuk entry tuh, sumpah! aku mmg x kejar glamer... tp dorg yg dok stalker2 aku! uols tau tak, care2 nk lari dari di stalker? muehehe *verangan! oke, i have some proof for this statement! betol.... cikidout!

ha.. bukti~ sy mmg tak kejar glamer kan? erk... ape kaitan? for ur information, Ann Ward tu winner ANTM 15.. how i know? kn result lum kua?? hahaha spoiler bnyk kn kt tenet skg.. sedut je la.. hik3.. Jane Randall plak double elimination ngn Kayla Ferrel.. so, tak tau la sape num 3 ngn num 4.. eh? tol la.. ape kaitan? nmpk cm haku je dok terhengeh2 add dorg.. tp, sumpah! sy mmg tak kejar glamer..


Ann Ward.. haiyayaya.. ni la buktinye!! sekonyoh2 aku yg menafikan tak mengejar glamer ni, ade lagi mamalia yg top of the stalker, ok! kt petak merah yg aku buat tuh, thats mamalia! haha dier lg up dari aku.. sbb ape? sbb tiap kali model2 ni approve aku nye fren request, mosti dier one of the mutual friends.. eh? ewan...ko ni memandai je tutuduh.. tak baek... dosa2, mati masuk neraka!

http://matcuoi.com


aha! Chelsey Hersley.. 1st runner up! cmne aku tau? result kn lum kua? (cm ayat kt atas) hahaha stalker internet sume tuh.. propa2.. oke, fokus kt petak merah tuh.. yiiha! that guy also! proof2..


Kayla Ferrel.. double elimination ngn Jane Randall.. eh? that guy also la! muhehehe



kt pesbok Janne Randall.. lagik skalik!! hahaha.. try so hard la that guy! krikk krikk krikk....


haha! kan? aku dh ckp dh.. aku tak kejar glamer.. cume aku berjalan+menyorok+lari2 dalam keadaan comel je utk glamer tuh.. !!??? hahaha tp, my sifo, apad.. aku rase, ko patut keje kt Hollywood la... bole stalker2 org... lagi masyuk dari nk pk2 layout plan ngn design haram jaddah ni... kan kan?

haha.. bukan ape, saje je tak de keje.. tu yg buat mende ngarut.. pesbok pun free.. wifi pun free.. muehehe.. pasni, nk add Kenny Rogers plak.. mane tau, pasni dpt mkn Kenny Rogers Rosters free plak! haha

Kenny Rogers Rosters.. sedap tak terhingge!! haha, mesti uols igt aku ni "jakunnyer tak pernah mkn!".. ha ah... org kampung, mane mkn kt tempat mahal2 ni... paling2 pun food court je.. wakaka.. pada yg blanje, tengs! very much! terharu.. sob3


*bende baru aku blaja:: buat print screen.. sbb tu aku dok pulun print screen cm kt atas.. hakahk.. nk tau lebih lanjut, g kt tomato gurl punye blog.. tengs pompuan tomato!! betol kan?



4 comments:

aki_san said...

aduss makin popular la en shahir ni!haha

ewan sazlly said...

bnyk la ko... aku mmg dh populer pun.. hak2

jejaka anggun said...

wow hebatnyer!!!

ewan sazlly said...

hahaha~

Related Posts with Thumbnails