Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

bEtoL!! KorAng aKAn di pApAH keLuaR dAri pAnggUNG WaYAng!!

::Sunday Night Fever!::
::21 november 2010::
::H35,307::
::let's dance!!::
::entry ni utk kawan yg jauh dimata dekat dihati... Dr. zaza::

betol!! sumpah aku tak teypo!! uols akan dipapah keluar dari panggung wayang!! kngerian tanpa hantu, ketakutan tanpa kata-kata, kesayuan tanpa dialog dan keinsafan yang mendalam sehingga ke lubuk hati malah boleh membuatkan popcorn aku jatuh kt lantai 2 kali... 2kali ok! di ulang, 2 KALI!! so atas minat yg mendalam, uols should have to experience it yourself! best gile cite ni.. uols tak akan rugi.. kecuali if popcorn jatuh kan lantai la.. 2 kali plak tuh, mcm aku.. rugi2.. oke2... tgk triller cite ni.. pedulikan kate org.. enjoyz!

video

stop kn dulu lagu yg sedap kt bawah tuh... baru la fell nk menghayati setiap bunyi yang ade.. hik3

memang best cite Harry Potter ni... eh? aku ade ckp pasal cite len ke? korang rase, aku ngh masuk alam len ke? hukhuk.. oh -.- klu cite pasal 'alam' sekitar tu, aku tak tgk.. sbb, lebih bek aku saving my money utk cerite ni! movie of da year ok! Harry Potter and The Deathly Hallows part 1.. 5 bintang! as we know, ni cerite dari buku ke7 or buku last pasal adik harry ngn kawan2nye (adik?).. mmg superb movie kali ni.. sbb pengarah tu amek hampir 100% dari novel yg J.K Rowling tulis tu.. sbb tu ade part 1, part 2.. panjang sgt dek kalau nk tayang skali.. makin ramai nnt yg akan di papah keluar panggung! *tut *tut kejang.. haha mampu??

dan untuk sekian kalinye, aku tgk wayang ngn kawan2 hbp yg kesunyian.. haha ok, aku tipu.. 1st tyme tgk wayang ngn hencik ikang, henchik ipin (upin dier tinggal kt bilik, tak muat nak naik moto), ngn cik dayat.. eh lupe! henchik gorgeous apad skalik..

pastu balik lencun, sampai takdek satu pun yang kering! hujan hujan hujan... sume lampu merah aku langgar.. naik moto, biasela.. sorry dayat kalau ko seram tyme aku bawak moto! haha korang, next tyme, kalau sunyi2, ajak la aku tgk wayang.. on saja..

MySpace


*pasni, aku nk review pasal buku dier plak..Harry Potter and The Deathly Hallows.. excited!!!

2 comments:

<----henchik ikang said...

hoho..apad kater die langsung xbsh..haha

ewan sazlly said...

apad terbang bagaikan angin

Related Posts with Thumbnails