Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

+saYA tAk KejAr GLemEr.....

::thursday::
::25 november 2010::
::h35,307::
::home sick!!::

internet free mmg cm *****!!!.. sabo2.. 2 3 hari, tak leh nak on9 kot.. sian aku.. dah la sunyi, sorg2, bertemankan cengkerik je kt sini.. kriiikk kriiikk kriiikk... b4 nk balik kg ni.. eh? aku nk balik kg dh la! hepi gile!! nyiaayaya padahal, org len dh berambus 2 3 minggu awal dah.. cm tutt perangai..

oke2.. sminggu ni, aku ade blaja bende baru.. tapi, cm tajuk entry tuh, sumpah! aku mmg x kejar glamer... tp dorg yg dok stalker2 aku! uols tau tak, care2 nk lari dari di stalker? muehehe *verangan! oke, i have some proof for this statement! betol.... cikidout!

ReviEw bUku :: Harry Potter and The Deathly Hallows!!

::tuesday:
::november 23, 2010::
::2.10 am::
::sorg2, rumet dh balik::
::kriikk3 - cengkerik::

oriet.. mcm yg aku dh ura2 kan kt entry lepas, aku nk cite plak pasal review buku Harry Potter and The Deathly Hallows.. 1st tyme aku nk review buku dlm blog aku nih.. klu ade pape salah, uols buzz je aku ok kt comment tu.. kite sesame street la betolkan.. hehe kalau name2 watak ngn istilah2 yg uols blur2, pening2 lalat, silelah bertanya kt henchik google.. sesungguhnye beliau amat bermurah hati untuk menjawab setiap pertanyaan uols.... enjoyz!!


bEtoL!! KorAng aKAn di pApAH keLuaR dAri pAnggUNG WaYAng!!

::Sunday Night Fever!::
::21 november 2010::
::H35,307::
::let's dance!!::
::entry ni utk kawan yg jauh dimata dekat dihati... Dr. zaza::

betol!! sumpah aku tak teypo!! uols akan dipapah keluar dari panggung wayang!! kngerian tanpa hantu, ketakutan tanpa kata-kata, kesayuan tanpa dialog dan keinsafan yang mendalam sehingga ke lubuk hati malah boleh membuatkan popcorn aku jatuh kt lantai 2 kali... 2kali ok! di ulang, 2 KALI!! so atas minat yg mendalam, uols should have to experience it yourself! best gile cite ni.. uols tak akan rugi.. kecuali if popcorn jatuh kan lantai la.. 2 kali plak tuh, mcm aku.. rugi2.. oke2... tgk triller cite ni.. pedulikan kate org.. enjoyz!


stop kn dulu lagu yg sedap kt bawah tuh... baru la fell nk menghayati setiap bunyi yang ade.. hik3

[baJu rAye bErwarne meRAh]

::rAYe pertama Aidil Adha 1431H::
::h35,307::
::USM penang::

Allah hu akhbar.. Allah hu akhbar..
Allah hu akhbar walillah ilham..

''takbir raya adalah slogan jihad. Ia pernyataan benarnya janji Allah untuk menolong hamba-hambanya yang berjuang. Memberikan kekuatan dan kemenangan kepada tentera Islam.."

tahun ni, raye haji kt penang.. 1st tyme aku tak balik kampung untuk beraye.. 1st tyme aku beraye kt tempat orang.. mungkin, nila pengorbanan yg aku kene buat untuk aidil adha 1431H tahun ni.. sedih lor, tak dapat balik raya.. takbir kt masjid, nmpkla muke2 dak2 usm yg tak balik gak.. the true story is, aku nmpk sume dok sedih.. sambil bertakbir, sambil kesat airmata.. tak tahan sebak la kot.. igt kg.. sob3.. aku? of course my dearest darling.. sewatak ngn dorg tu sume.. kawan aku ckp, walaupun kita rase kosong tyme raye kt tempat orang, tp, kawan still ade nk share kegembiraan hary rayye.. kan.. similar to what i am thinking..

[preparation for this raya]

+cHeck LiSt ePisod 2+finAL EpisOD+LAngkaWi+!!

::monday blue::
::15november 2010::
::h35,307A.. rumet aku 307B::
::yg nk exam, slamat menulis!! haha::

fuh!! mengikut tarikh kat atas, ini bermakne, dh sebulan aku tak merepek mkn kerepek dlm blog.... mane etika ko sebagai seorang new blogger henchik ewan!? manew2!! huh.. kurang beretika nmpknye kali nie.. huhu ala.. nk wat cmne awek, bizi itu mengatasi segalanye~ final projek, assignment sakinah, presentation.. *tp, semuanye aku submit lambat!! hak3! tak gune ko ewan.. sbb tu la aku tak update blog.. bole diterime??

oke2.. aritu check list episod 1, aku buat senarai2 adek2 cik list yang manis lagi santek.. hihi.. sgt2 bergune oke.. aku buat check list tuh sebenarnye aku nk g bercuti... yay!! ewan pergi bercoti! yaw!! uols bole la amek2 ape yg patut kt check list tuh.. bukan ape, kene bersedia awal.. nnt kalau tak cukup barang tyme2 nk gune, susah plak... mesti korang berapi klu korg mintak seswatu kt org len, pastu dorg cakap cmni.. "kite ni atas kapal cik puan, tapi takpe la yer.. nanti saya suro tukang urut saya tu tunggang penyu, pergi pulau , carik kedai mane2 beli minyak cengkih awak..ok!" hahahaha! i like!! klu uols tak tau, g selongkar cite PISAU CUKUR... best siot!! Favorited ever!! hahaha oke2.. fokus~

http://matcuoi.com
-
-
-
http://matcuoi.com

eh sori.. haha tak tahan nk gelak kuat2.. sbb cite tu mmg best!! oke.. fokus.. aku p bercuti kt langkawi la aritu... ngn dak2 studio ID 300 (interior design) aku.. wooo syok! g langkawi.. WOOO lagik skalik.. syok! hehe.. g 3 hari 2 malam.. start 15 tula.. sampai 17 oktober... punye mewah tak mewah percutian weols ni, ktorg duduk kt kondo apartment ok!! marbeles! plesing org kayo sumonyo... century suria condominium .. tak caye.. klik2!! *jeles semangkuk kan hangpa?

[woohaa!!! cantik shoot korg]
Related Posts with Thumbnails