Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

[contESt seNYuman mANeh]

::thursday::::October 7::
::12.49 pm::
::h35,307::
::mood~saya seleseme cikgu!::

arini aku buat satu bende jahat.. aku tak pergi kelas pagi! haaaaha... tak cukup jahat ke? disebabkan tak pergi kelas, aku amek kesempatan mase yang begitu banyak terbuang untuk surf internet~ *prom pram prom pram aku excited nk join contest senyuman maneh! wow! dah lame pihak penganjur promote suo join.. memandangkan aku pun tak pernah skalik berjinak-jinak dengan ape2 contest kt blog sbelum ni, *1st tyme nih.. aku pun join Gadis manje.. eh? haha ... membe ni! *harapan2

MySpace

tadaa!! ni la rupe sebenar Gadis Kampung Separa Bandar tu... shantek... *bodek.. haha ni la contest nye.. thax anis sbb invited aku join contest ko! excited
anjuran:

tarikh tutop:

hadiah:

wow skalik lagik~ wow!!! haha

-
-
-
-
MySpace
tada! ni la gamba yang aku pertaruhkan.. excited tol kan?!

begini kesahnyer.. gamba ni di snap2 mase hari konvokenyen USM yg ke 42 mase tuh.. baru2 je.. aku amek gamba dengan kakrehan, my beloved senior, kakak n besfren everlasting! die graduan Ijazah Sarjana Muda Sastera dengan kepujian.. kalau tgk gamba je, dh tau yang kakrehan mmg jadik inpirasi aku untuk teruskan study kt USM.. haa.. yg paling penting, antare senyuman aku ngn kakrehan, sape paling manis??? hahaha *gedix! bay the way, takdela berharap bile masuk contest ni, nk menang.. cume teruje n excited nk support kawan aku nih.. gadis gedix! haha tengs skalik lagik kt Gadis Kampung Separa Bandar sbb bg aku peluang nk join..

nk tag dekat:

(die pun masuk.. aku tgk, manis dan sungguh berat senyumannyer!)

(kawan gosspen gosspan!)
*gossip pendek gossip panjang

(fren everlasting a.k.a mak hayam!)

(aku suke bace blog kawan aku ni.. sbb kekadang dier suke merepek! haha)

(harus tag dier, nanti dier menagnjing aku kalau lupekan dier! bahaye!)

(my beautiful junior mase kt skola.. sampai usm dier ikut aku... ceh!)

(course mate gua~ respect2.. hiks~)

(budak comot mengaku comot... ha?? bole..)

(bakal Dr.. erk.. kenalan blog je... tp nk promote gak, sbb dier follow blog aku! tengs dr.)

*Gadis Kampung~ cukup banyak tag ni? kalau tak, entry akan datang ko wat la contest "sape tag name paling banyak" plak.... mampu??

MySpace

5 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join contest

lea said...

moga menang la ye! hehe:)

ewan sazlly said...

hehe.. welcome2

lea:: hehe, tengs.. tp tak menang pun takpe.. yang penting support kawan..hik3.. best gak join bende2 ni..

eyk@_zuL said...

nk join gakk!!tp letak gmbar ko boley ewan?hhaa

ewan sazlly said...

hahah..bole2..
pastikan gamba aku sunyum tuh, ade semut2 sikit... barula maneh! gaggaga

Related Posts with Thumbnails