Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

+cHeck LiSt ePisod 1+

::friday::
::october 15, 2010::
::h35,307::
::monink so nyaman2::

argh!!!! apehal ewan?? apehal2!! entah la.. harini rase cm srosion tol.. [sronok+tension=srosion] bole? haha check list.. check list... ko nak g mane ewan?? btw.. this is all about Ewan's check list.. chi ki dout!

::done::

+cMne Nak baGi Firefox LaJU?!+

::thursday::
::oktober 14, 2010::
::5.31 am::
::loceng kebakaran ni buat hal lagi!! puks!::

oh -.- loceng kebakaran yg puks sgt.. apekah salah aku? hinggekan ko bunyi di hening pagi yg permai ini?? someone pliss do something!!! nk pindah......................

oke oke... kite buat macam takde pape.. anggap bunyi firedrill tu mcm kak nita kite punye suare.. nyanyi lagu ayam den lapek~ haha! mampu?? menggelongsor klua najis tlinge aku.. diam!!!


oke ewan.. arini, pagini, nk bg ilmu skt kt uols.. nk kongsi2.. sharing is caring right?? cmne nk bagi firefox korang yg mcm spesis mamalia gery tu laju sikit.. bole ke?? ade ke teknik2 kemutan nk bg laju?? hahaha hado uols.. dh spedo awal2 teknik2 ni... walaupun skrg org dok guna Google chrome yang canggih manggih tuh, tp bg peminat, penggemar firefox, uols should try! JANGAN RISAU YEA UNCLE2 & UNTY2.. nk FIREFOX korang mudah, laju, dan pantas, follow je care kt bawah ni....

MySpace

[olS aBOut ruMet]

::sunday::
::10.10.10::
::6.22pm::
::kepale+bengal+baru bgn tido::


from encyclopedia, Wikipedia, rumet bermaksud mamalia yang tinggal/ hidup/ menetap/ menatap/ mantap yang tinggal/ duduk/ baring/ berdiri/ melompat keriangan hari2 dalam bilik kite.. *loqlaq! oke oke.. entry kali ni, aku nk introduce my roomate di khalayak ramai! haaa.... maklum r, artis mcm i mmg simpan rumet utk tatapan awam! *hanj kan stetment.. sepanjang menetap secare halal di US...m ni, aku dh ade 3 org rumet.. mampu? tiap sidang tuka satu? haha adakah aku dibenci? adakah aku membenci mereke? adakah aku tipu? yeh! aku tipu....

nape nk tulis entry sal roomate? haa... adalah..ade beberape fakta menarik yg aku nk kongsi, aku rembat kt facebook sorang mamalia! tp sebelum tu.. nk kenal kn rupa insan bertuah yang pernah memohon dan berjaye jadik rumate aku.. biasela, kene wat temuduga dulu, pastu bla bla bla bla mcm ni mcm tu *bising la ko ewan!

hisyam: my 1st roomate, jadik roomate mase 1st yer~ org kampung ni! huhu die amek bio, aku amek Interior.. haha dh sah2 kt sini takde kimia langsung! hiks~ tp aku ngn dier close la.. klu org cakap ktorg takde kimia, tu sume plastic tesco punye orang!

[contESt seNYuman mANeh]

::thursday::::October 7::
::12.49 pm::
::h35,307::
::mood~saya seleseme cikgu!::

arini aku buat satu bende jahat.. aku tak pergi kelas pagi! haaaaha... tak cukup jahat ke? disebabkan tak pergi kelas, aku amek kesempatan mase yang begitu banyak terbuang untuk surf internet~ *prom pram prom pram aku excited nk join contest senyuman maneh! wow! dah lame pihak penganjur promote suo join.. memandangkan aku pun tak pernah skalik berjinak-jinak dengan ape2 contest kt blog sbelum ni, *1st tyme nih.. aku pun join Gadis manje.. eh? haha ... membe ni! *harapan2

MySpace

tadaa!! ni la rupe sebenar Gadis Kampung Separa Bandar tu... shantek... *bodek.. haha ni la contest nye.. thax anis sbb invited aku join contest ko! excited

+eDisi BumPer+

::kunci bilik hilang!::
::October 6, 2010::
::Wednesday::
::h35,307::

wah wah wah... padan muke ko ewan sazlly, kunci bilik hilang~ PadaN! rasekan.. huhuhu lek r, cool bebeh.. jap lg jumpe lah tu~
MySpace

ok.. edisi bumper.. untuk bercerite pasal raye yg lepas ni.. rangkuman cite2 sebelum, semase ngn selepas raye dari kaca mata dan lapisan perut aku jerk.. sebelum balik kg raye, tak sempat delo nk update blog.. maklumla... banyak sangat jemputan berbuka puase! Alhamdulillah.. semenjak menang bla bla bla bla........*parap u! (shut up u!)


[sebelum]

Related Posts with Thumbnails