Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

+yanG maLAng JangAN di lupA+

::Wednesday::
::august 25, 2010::
::mood~ lagu raye::
::roomate~ ngah mimpi episod 11::
::condition aku~ still INSOMNIA!! :: arghhhH!!~

*mcm amin kawan aku pun ade kan?*


ape kaitan gamba mamalia kiute ni dengan post aku??! sesat kot... die ke insan yang malang tuh?? cm title aku? gaye cm comel boleh tak.. haha whatever~ dier artis jemputan untuk wall aku kali ni! haha mampu? ko ade? MySpace


OMG! lame sgt2 aku tak tulis blog.. hampir berbulan... berape tuh, malas nk kire.. banyak masalah+bizi (kan) + malas! huhu tp disebabkan bnyk sikit mase terluang sem ni, kan... gegehkan jiwa suciku ini.. hado! erm.. sebenarnye ade la beberape post aku dh buat.. tp postpone untuk diterbitkan! haha macam karya artis la iras2... takde budget uols.. sponser lari.. kene tangguh dulu proses pengeluaran.. sampai mase nnt aku akan post ye..

berbalik kepada kondisi aku yang malas nk tulis blog untuk beberape ketika itu, nk bg motivasi sikit kt diri aku yang comel ni supaye lebih rajin!! yeah! bukan rajin tulis blog je, rajin buat homework, rajin kerje, rajin study, rajin makan (aku mkn sikit skg, sbb tu skg bdn aku cantik! mampu kan), rajin bgn awal ngn rajin tido!! huu

*yeah... believe2!*

sekarang bulan pose.. 15 ramadhan sudeh.. so, selamat bersahur.. selamat berpuasa.. selamat berbuka... ade aku gtau x, selamat berbuka awal?? takde kan... so.. PUASE!! dulu kecik2 atok aku slalu ckp, sampai aku hafal... kalau tak puase tak bole raye~ haha takut wo.. takut tak dapat baju raye ngn duit raye.. so, aku dengan gegehnye berpuase la cukup.. tapi skg, orang tak puase pun bole raye.. kan?? dorang la yang paling pulun dok shoping sakan.. kuih berbalang2~ padahal... karat puase...

*ha.. korang kecik ke?? tak kan? oleh itu, diwajibkan berpuase! lain la kalau korang macam kawan aku.. namenye ikang.. g la blog dier.. aku promote free... http://saya-henchik-ikang.blogspot.com/ dier kecik skt.. so, consider la kalau dier makan di khalayak ramai.. haha bole? tp, dier dh ade janggut kot... misai pun syh2 cat je kt atas bibir.. bulu lain??? haaa penuh kot! so ikang...ko pun kene pose! hehe*
MySpace

No comments:

Related Posts with Thumbnails