Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

!! iTU ke namEnye paDi?? !!

::sikit lagi nk buka pose::
::August 29, 2010::
::sunday fever::
::h35,307::

eh? aku dengar pakcik zul kafe air tu menyanyi!! hahahaha lagu ape ntah... lebih kurang mcm ni... "♫ ♥ ♫pipi pauh di layang, alis matanya lentik.. ♥ ♫" mcm lagu hail amir je.. korang tak kenal ke? ok... google search.. malas nk layan korang.. by the way, superb la cik zul! mesti slalu g karok BJ ni.. muahaha

pagi td baru sampai dari kuala nerang kedah, g bercuti kt rumah anip.. nk kenal ngn anip? p blogspot dier, aku promote free ni :: anip .. die single available.. sbb dier dah menjanda skg.. so, tackle la, ape lg! tu pun aku nk ajo ke.. huhu

seronok la jugak bercuti kt uma anip.. thax anip sbb bawak aku dan mamalia2 lain pergi bercuti kt uma ko.. pakej percutian, 3hari 2 malam.. best gak jalan2 kt kedah.. pemandangan menarik.. ade sawah padi, kebun getah, sungai.. wooha! ko nak rase?? lagi2 tyme bulan pose+panas terik.. macam rasa sayang hey plak!

aku dh sematkan piniti keriangan bersama pin2 kenangan yang indah2 untuk tatapan bersama.. yela, sian korang tak dapat ikut.. tgk gambo pun ok kan? kan nyah?

percutian yang panjang ni harus dimulakan dengan kesesakan lalu lintas yang agak sua suwe kud monink ckt... alor star pun bole sesak tyme2 cmni??! kebetulan ari jumaat, kedah cuti.. kan... kalau tak pose, konfem2 jem sebalang menjadi mangse kekejaman roti sebundle.. haha

dah name kampung, mesti ade titi... sbb adenye sungai.. teori geografi mase aku blaja form 3 dulu... haha rindula... tp titi ni special.. sbb titi gantung.. tu ikut name yang anip bg la.. aku ade bukti okey yang menunjukkan tu titi gantung...
-
-
-
-
-
-
-

okey tgk... aku pun tergantung tatkala melalui titi gantung tersebut.. haha kan? dh ckp...sronok tol... mampu ?

dah ckp.. seronok tau balik kampung... seb bek la kampung aku takde titi gantung.. conferm roboh uols... hari2 bergayut cmtuh.. hikhik kegembiraan weols baru jek mula... tak tau nak explain perasaan jiwa gumbira tu cmna.. rase mcm tertelan penedol 8 bijik pun bole... why not, uols should try?! wooha~ aku rase, korang tgk la gamba diva's2 yang aku snap snap.. pasti cukup pengexplainan kegembiraan tersebut.. haha mampu?

and now.. we presenting..the best of mamalia meroyan....goes to::
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
drum...

MySpace

JUAN AMDIN a.k.a amin gapo!

hahahaha! ko mmg the best nyah... pakai gaun kampung pun sempat nk skipping2 jumping kt tengah jalan.. menangis la mak2 hayam ngan diva2 yg looking2 gamba kau ni.. aku pun tak mampu nk buat action mcm ko.. hatta berlatih 150juta kali pun! (mcm lagu yg populer kt fb skg.. ape yg sedapnye lagu tuh?? erkk..)

auuw! shit! santek tak gamba korang?? thax too me, sbb aku yang amek gambo ni! haha auuw hebat! aku malas nk censor gamba xxx ni.. sbb sume dah besa2 kan? kan?? haa... walaupun deyouls tu sume menunjukkan kegembiraan dalam kegersangan (ala2 kebahagian dalam perpisahan), tp deyouls2 tu seronok kt kampung! haha ko ade nk buat aksi mcm tuh? kucap on the air.. *haha pengsan!

aritu,kami p la jejalan kt alor staq.. mmg terkesan la jalan kt banda aloq staq tyme ni... terkesan.. benar! dah la panas..sesak..sempit..ramai orang..nk lintas jalan pakai lari lintang pukang je...~ hoowowo.. aku sunburn! tak payah nk drive jaoh2, mandi pantai, berjemur bagai atau bakar duit kt spa.. aku suggest, uols should go that town... ha.. sekali pegi mmg berpeluh2.. dua kali, bole kurus.. ko pegi kali ke tige, ko balik naik ambulance.. haha terik! tp disebabkan teruja, redah.. wey, aku pun reti jakun gak ape... kt penang ngn johor mane ade pekan rabu??! pasar rabu ade la.. haha

salah satu yg buat aku kagum bile p round alor staq, bile anip bawak kami p jalan2 kt persiaran AlBukhary.. subhanallah~ indah sungguh pemandangan tempat tu.. terutama skali senibina yang ade unsur2 islam~ pakcik Bukhary mmg insan yang low profile.. i think, he is the one of that can be made a good islam figure... nak kenal ngn beliau? google saja...


Masjid Albukhary, Alor Star, kedah

huhu.. memang penat.. dugaan la jalan2 tyme2 puase mcm ni.. seb bek aku tak gunekan alasan musafir utk buke puase awal dari sepatutnye.. wink2!! haha dh puas foya2 3 hari lebih kurang kt kedah, tyme to go back penang.. sobbing~ MySpace aku takde la shoping ape pun kt kedah.. lite2 je.. jalan2, pastu tgk kiri kanan..usha orang kerete sebelah tyme benti kt traffic light.. haha kan.... ko mampu buat mcm tuh??

nak balik dah... gile sronok g balik kg anip!! walaupun hanya trip balik kampung ja, tp ianya meninggalkan kenangan yang tak bole dapat kt mana2... try la g tesco, jumpe promote... tnye cmni.. "akak2, u ade jual tak kenangan2 semase bercuti kat kampung??" ha... kalau deyuols bagi bende tu kt korang, aku cop katil belah kiri paling hujung tepi tingkap.. masuk RUMAH TAMPOI, kt johor.. hahaha kesian..

rasanye tak payah la kua duit g genting bercuti... pastu tak cukup, sambung g cameron plak.. haha! sory ternganjing someone plak.. ok2.. walaupun hanye bercuti kt kampung, kampung kawan2.. u shuold try.. i think, this is much better! kene pandai carik keseronokan ngn kegembiraan kite sendiri... baru la hidup bole enjoy... kan? kan... thax anip... mak dier ckp, nnt raye dtg la lagi.. MySpace macam tau2 je la makcik ni~

ok.. walaupun aku sronok2 dihujung minggu, aku tatap ingat kawan2 aku yg kt USM tuh... sian mereke2 yang tak dapat ikut.. hehe.. takpe.. aku ade hadiah untuk korang.. kire mcm cenderahati la ni.. takde la mewah, sbb aku tak kaye sgt.. takde la cantik sebab aku pun kekadang failed dalam bab2 memilih ni.. tp, aku rase, berguna untuk korang satu hari nnt.... kan... korang patut terima kasih kt aku satu hari nnt bile korang hargai present aku ni...

tik
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tik
-
-
-
-
-
-
-
-
tik
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tik
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TADA!!!!!

MySpace

GUNE BAIK2 OK~ ade num phone tu.. simpan2


*thanx anip bagi mamalia2 ni dtg uma ko, pastu bawak kami jalan2...kenal2 ngn kawan2 ko... haha mampu??*

MySpace

-kaklisa..padan muke tak nak ikut!!






3 comments:

lisacomey_87 said...

ikot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
x kira :(( :(( uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ewan sazlly said...

hahaha hang kena booking awai2 no kaklisa~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

aku kagum dengan amin!!!

Related Posts with Thumbnails