Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

!! iTU ke namEnye paDi?? !!

::sikit lagi nk buka pose::
::August 29, 2010::
::sunday fever::
::h35,307::

eh? aku dengar pakcik zul kafe air tu menyanyi!! hahahaha lagu ape ntah... lebih kurang mcm ni... "♫ ♥ ♫pipi pauh di layang, alis matanya lentik.. ♥ ♫" mcm lagu hail amir je.. korang tak kenal ke? ok... google search.. malas nk layan korang.. by the way, superb la cik zul! mesti slalu g karok BJ ni.. muahaha

pagi td baru sampai dari kuala nerang kedah, g bercuti kt rumah anip.. nk kenal ngn anip? p blogspot dier, aku promote free ni :: anip .. die single available.. sbb dier dah menjanda skg.. so, tackle la, ape lg! tu pun aku nk ajo ke.. huhu

seronok la jugak bercuti kt uma anip.. thax anip sbb bawak aku dan mamalia2 lain pergi bercuti kt uma ko.. pakej percutian, 3hari 2 malam.. best gak jalan2 kt kedah.. pemandangan menarik.. ade sawah padi, kebun getah, sungai.. wooha! ko nak rase?? lagi2 tyme bulan pose+panas terik.. macam rasa sayang hey plak!

aku dh sematkan piniti keriangan bersama pin2 kenangan yang indah2 untuk tatapan bersama.. yela, sian korang tak dapat ikut.. tgk gambo pun ok kan? kan nyah?

~sEkepiNg kERtas~

::happy Friday!!::
::holiday~nuzul AL-Quran::
::august 27,2010::
::mood~ excited!::
::H35,307::

fuhh! baru abes sidai baju.. entries:: ~sEkepiNg kERtas~.. ha.. ape tuh?? ape tuh! ini kertas bukan sebarang kertas.. "kertas ni di buat khas dengan hasil nukilan yang sangat berharga di dalamnya hatta tidak mampu dimiliki oleh sebarang insan kudus tanpa mengenal maksud apa itu setitik peluh..." waa!! hebat ko berkata-kata henchik ewan sazlly?? kan... haha.. dah2, name saintifiknye sekerul ijazah.. ko ade? aku takde lagi.. taun depan baru dapat..

walaupun felling2 konvo tu dah basi, tp teringat gak nk buat bende ni.. so, entries 'sekeping kertas' ini diterbitkan untuk memberi penghargaan yang tidak seberapa dari insan paling kiute ini kepade mamalia2 yang berkenaan.. kalau nk di ikutkan memang la ramai.. tp mamalia2 ni la yang paling rapat ngn aku.. mamalia2 ni gak la yang telah merembeskan lemak2 mereka untuk memberi haba kepada aku dan kengkawan supaya ktorg hidup dengan lebih sempurna.. sweet kan!??

!!! yANg teRistiMewa !!!

::Wednesday::
::august 25, 2010::
::mood~ angin sepoi-sepoi::
::fizikal~ mata kecik mcm nk tgk dlm lubang sbb ngantuk::
::condition aku~arghhhH!!~::

nape aku still meraung kt my condition.. sebab... sebab... sebab.. saat ni, aku belum tido2 lagi! WTF!!! mataku yang ayu berkedik kedip sayu... plis~ pejam la dikau..

tapi!! tak bole lagi... i have something special utk someone.. haaa!
mcm tajuk entries kali ni... bukan ape.. mamalia ni sebok suo aku sebut name dier kt blog semut ni... banyak banyak plak tuh! mampu ke korang ade sahabat mamalia mcm tuh???! huaaa! <span class= u make me so blushing la dalim...

ok.. mamalia ni kawan aku... namenye emiliya natasha marjinatun nisak.. haa!! korang ade name kawan sepanjang, sehebat, serumit, sesusah tuh? hahaha sian suami die nk akad nikah nnt kan.. sian kt abg suhaimi......... suhaimi??? jeng jeng jeng! sape tuh?! hahaha
-
-
-
-
-
-

+yanG maLAng JangAN di lupA+

::Wednesday::
::august 25, 2010::
::mood~ lagu raye::
::roomate~ ngah mimpi episod 11::
::condition aku~ still INSOMNIA!! :: arghhhH!!~

*mcm amin kawan aku pun ade kan?*


ape kaitan gamba mamalia kiute ni dengan post aku??! sesat kot... die ke insan yang malang tuh?? cm title aku? gaye cm comel boleh tak.. haha whatever~ dier artis jemputan untuk wall aku kali ni! haha mampu? ko ade? MySpace


Related Posts with Thumbnails