Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

[omong kosong]+[jiwa]+[hilang]

n_+ ~[anak ayam balik ke reban, anak buaya di gigi air, anak enko???]

Buat permulaan ni, aku nk rewind balik la idup2 aku mase sem 1 yang penuh warna warni+warna xbrape nak warni+warna2 suram... tu pun ade ek.. hee erm, mase 1st time tau dapat masuk USM, sronok la.. sbb dpt jalan jao+tinggalkan kenangan lame kat johor+cipta kenangan baru yang lagi best~ yippi!! mmg sronok la hidup kat universiti nih, lg2 hidup akt USM.. mase sem 1, aku banyak kenal membe2 baru satu scoll..ramai la, sampai ade yang jd "BFF" skg. bff stand 4 best friend forever~ bagi aku, idup aku xlengkap klu xde dowg... siyes! thanx u allz.... erm pastu aku tgl kat desasiswa cahaya gemilang (cg). dpat roomate yg best mase sem 1 ngn sem 2... nk jadikan life aku lagi best, aku join mcm2 event kat u.. seronok, kat sini la aku kenal ramai orang, yg skg jd kawan2 aku pun.. banyak la klu nk cite wey, oleh itu, aku rase aku nk letak la gamba2 ckt... lg senang klu nk citer kan~ hehee



ahaks! ni outdoor sport paling best pena aku join~ siyes wey.. name game ni orienteering... game ni 1team 2 org, so aku ngn apad la..mmg syiok.. mase ni team USM join Perak Night Orienteering Championships 2008 kat bukit merah lake town resort.. xmenang pun.. tp mmg mantap r gua ckp!! plg best.. n klu ade lg, confirm2 aku nk join.. ramai aku kenal membe2 kat sini cm abg ey, kak ina, ain hbp ngn mila hbp, kak gonjol.. haha dsbbkan game ni, aku ngn apad close abes smpi skg.. 4 ever~

yg ni mase join ngn scoll sains bio USM.. dowg wat expidisi daki GUNUNG BUBU kat perak.. mase ni cuti rayer cine, aku x balik.. huuaaaa!! punyela tinggi gunung tu, ktowg daki 2 hari pastu baru smpi puncak.. tp turun sehari jew.. pelik2. By the way, mmg penat dok.. hoho 4sure aku join ngn apad, lg2 team tu dak2 scoll bio. hoho

"cahaya gemilanggggggggggggggggg.. eeeeekkk...... OK LA TU!" wuahahaha semangat2! ni la yg Malaysia nak.. insan penuh dengan semangat.. hikhik.. sebenarnyer tu cheers rasmi desasiswa CG.. mmg mantap seh.. ni la team cheers CG mase TOT (tamasyah olahraga tahunan USM).. Dengan aku2 skali terjebek kat kancah team dowg.. OH my gosh~

No comments:

Related Posts with Thumbnails