Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

[omong kosong]+[jiwa]+[hilang]

n_+ ~[anak ayam balik ke reban, anak buaya di gigi air, anak enko???]

Buat permulaan ni, aku nk rewind balik la idup2 aku mase sem 1 yang penuh warna warni+warna xbrape nak warni+warna2 suram... tu pun ade ek.. hee erm, mase 1st time tau dapat masuk USM, sronok la.. sbb dpt jalan jao+tinggalkan kenangan lame kat johor+cipta kenangan baru yang lagi best~ yippi!! mmg sronok la hidup kat universiti nih, lg2 hidup akt USM.. mase sem 1, aku banyak kenal membe2 baru satu scoll..ramai la, sampai ade yang jd "BFF" skg. bff stand 4 best friend forever~ bagi aku, idup aku xlengkap klu xde dowg... siyes! thanx u allz.... erm pastu aku tgl kat desasiswa cahaya gemilang (cg). dpat roomate yg best mase sem 1 ngn sem 2... nk jadikan life aku lagi best, aku join mcm2 event kat u.. seronok, kat sini la aku kenal ramai orang, yg skg jd kawan2 aku pun.. banyak la klu nk cite wey, oleh itu, aku rase aku nk letak la gamba2 ckt... lg senang klu nk citer kan~ hehee

[nafas pertama]

11.00 mlm,
24 jun 2009,
rabu,
my bedroom, home~


entah nape ek, aku tepikey nk mule buat 2nd blog aku... 1st dulu wat blog 4 subjek wanB, so adela ckt idea nk terjemah... banyak gak aku plan untuk permulaan ni.. so, enjoy your read! mantap~
Related Posts with Thumbnails