Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

+sebUah penGharaPAn+

::tuesday::
::november 24,2009::
::home sweet home::


sEswatu... hoho aku dh ade kat uma pun.. ari2 aku tido awal... ari2 aku bgn awal.. bagusnyer!! yippie~ (^)_(^) jarang berlaku kat org cm aku nih....

bgn pagi, aku tgk kartun kt tv3.. spidermen+ultraman maX+conan edogawa.. hikhik layan kan je.. best gak ape..xcaye, g tgk sendirik... hehehe

~wOrk harDEr!!! nak eXAm nIe~


::sunday::
::november 8,2009::
::on my desk~study tyme!~::

>::PEPERIKSAAN SEMESTER 1 SIDANG AKADEMIK 2009/2010::<

exam week dh start...2 mggu lepas lg... ini bermakne, minggu lepas lagi dh start exam... tp.. aku lum start exam lagi... mggu depan... hoho.. punyela enjoy.. org sume sibuk nk bace buku, selak note, study kt libary.. aku??? huahua.. tp...kesedaran utk aku study dh sampai...so, start arini, aku dh study nk exam.. mane xnyer...1st paper, this tuesday~ wallawey~!!

yang ni:: jadual pekse aku~

**10/11/2009::RAK232::prinsip2 rekaan seni bina::9paGi
**16/11/2009::RDG262::interior design lighting::9pAgi
**17/11/2009::SHE101::hubungan etnik::9paGI gak~

ckt jew paper sem ni... bnyk course work~ ALHAMDULILLAH... xbnyk paper+xbnyak kene bace+bnyk mase terluang+banyak enjoy!! huahua... (astaga)

pastu~ aku nk ucap selamat plak kat kengkawan aku:: semoge dowg pun dipermudahkan dlm menjawab pekse nnt....

1::kengkawan ID~
roomate! syazwan::apad::tintin::dila::fana::enab::zaties::papa ahmad::kamseng::lay ching::bee ting::jac::joyce::soo hoon::lee ying::sin yi::rachel::

2::kengkawan HPB~
sume2 membe planning+cm+archi+buil tech+qs

3::BFF aku~
apad+mek+kakpah+roomate!+amin+halim+ayu UKM+emy UITM+ NuT UITM+pinas UTM+caT UUM (pjj)+dilord UTHM+azie UTM+deha UPSI ngn IDIL

4::kengkawanCG~
kakhasnie+kakrehan+kakina+kakaida+kaklisa+kakwati+kaksue+kakmimie+kaksal+kakpiza+kakkusha+anip+fyda dan sume kengkawan yg dok cg! semue~~~

5::kengkawan USM ngn sume kengkawan aku!~
gudluck korg!

kat sini::nk mohon ampun maaf kalau ade wat salah+silap+terkasar bahase+terlanjur care... aku pun xamek port salah korg2 nie.. 0-0 jew ok..

moge2 kite sume cemerlang sem ni~ amin......

----> chEriTe tenTanG seBuaH KeNAlan -__-

::saturday::
::november 07,2009::
::H35,307A::
::7.24am::

**kawan ibarat kaki yang sentiasa melangkah atas kehendak diri
**kawan baik cam dua kelopak mata yang sentiase kerdip bersama
**kawan setia cam sebuah basikal tua yang setia menemani setiap putaran roda tanpa mengeluh walau sedekit pun......

tgk r beskal ngn org tuh..walaupun org tuh penat, duduk kt bawah pokok, beskal tuh tetap tggu dier.. (haha mmg la pun...bukannyer beskal tuh pandai gerak sendiri pun) tapi, motifnye, dier mmg setia menemani tuannye walau seabad mungkin... hmmm tu la sahabat..

arini, aku x bole nk tido.. sbb aku dpt tau satu cite yang buatkan aku berak cair... ishk3... sian kt aku... klu aku x dgar citer tuh sendiri mlm td, mesti smpi aku naik pelamin kot (lame sgt tuh) baru aku tau..... hmm.. aku pun pelik gak.. entah la.. apsal la org tuh, suke sgt burukkan name aku... dulu la... mase bulan2 yang lepas...tp aku baru tau skg... sian kt aku... huhu persoalannyer:: wajarkah DIE tuh judge aku sampai cmtuh skali?? huaaaa!!~ aku x buat salah ape2 pun kat enko wahai kawan... aku x sentuh ko pun... xpernah nk gedix2 pegang ko, tiup mandrem kat muke ko..apetah lagi tgk muke ko........ huh~ tp... nape ko ngate aku kt blakang???? vodo ler... pelik tol....

:::cik PoNTy menGiLai, ciK pOcH tErLoNCat-LonCAt:::

:::cik PoNTy menGiLai, ciK pOcH tErLoNCat-LonCAt:::
::wednesday::
::4 november 2009::
::6.13 am::

ni dah pagi... huhu aku plak x tido2 lg..apehal la... padahal aku xde xm pun esok...(skarang ngah musim exam)

pastu, yg menariknye pagi ni, bulan hampir berade kat sebelah barat sepenuhnyer; bulan yang sangat terang... org tua2 cakap, terang bulan... tp, arini ari rabu.. bukan malam jumaat KELIWON... agaknyer sok kut terang, sbb sok mlm jumaat keliwon.. uhuhuhu...

huhu... aku dapat berite... kt area kmpg2 aku skg kecoh sal cik PONTY....dga2 dier ngh sebok melior kesane sini.... huhuhu yg aku dga plak, dier ngah carik "pewaris" la kununyer... huh! bio betol kawan aku cite ni.. klu betol dier citer, betol la aku kabokan ni.... seram plak nk balik kg... huaaa!!~~ +_+ cmne nk rempit malam2 ni..... dh x syiok ler.. aku lek je.. nnt membe2 aku yg kecut pewut.. huhhuhuhu (padahal, aku pun KUT???)

Dolu-dOlu, mase kechik2, aku slalu di dengakan ngn cite hehantu ni... cik PONTy... kununyer la... cik ponty tuh, mati sbb beranak... x pun, dier kene tanam ngn anak2 dier skali...pastu, slalunye die menjelmE pegang seswatu le... kendung anak.... ceh!! pastu,"anak" tuh sebenanyer batu nesan... eerkkk~ xberat ke nk pegang?? ishk3...plak tu, klu kiter ketuk tengkuk dier ngn paku yg agak panjang, ngn tukul besi, dier tuka jadi shantek..... erkkkk~~ betulkeW?? hrmm... napewla org2 bandar yang gilerkan org shantek2 wat model ngn modal bisnes xnk amek dowg.... mak2 HAYAm tuh, g la ketuk leher Cik PONTy tuh... nescayer korg lg kaye rayap... huhuhu pelik2..

kekaDang pikir gak, kite ni mati...masuk syurge(insyallah) atau nerake (nauzubillah).,,, tp, ciK PONTy tuh? huhu ier x mati kew? tp kan.... aku kesian la kt hantu2 melayu ni.... terutamenye cik POntY... pakai bajU buruk... rambut serabai... kulit x shantek~ eeeuuu.. ulat2 lg.. klu yang indon, siap lobang blakang plak tuh (sunDAL bOloNg le)... sungguh xstandard ponTy2 tuh..tp................ cube tgk oberseas punyr PonTY... huhu dok uma besar walaupun buruk...pastu shantek,.. hensem..pakai toxsedo... hohoho..... kekadang naik kerete lg... skg, pontY2 oberseas siap blakun filem lg... "TWILIGHT" huhuhu... sian kn ciK PONty melayu... terbang jew...dok kt celah2 pokOK...uma uSAng yng dh roboh.... hohoho...

jgn lew ade cik PonTY yg bace ape yg KU tulis.... mau mati kene gigit! huaaaaaa +_+
*pengsan


::cIk POnTy itU shAntEk~::

[bILE kATAK dAH pANGGIL hUJAN] ::+__+::

monday~
october 12, 2009~
6:43 pm

tetiba aku cm terdenga bunyi katak dari floor 3, dgn tetibe gak, aku rasecm nk sambung balik tulis blog aku....

huish~ lame dah aku x update bende nih... hehe base r, memule jew semangat... tp disebabkan bunyi katak yang aku dga tuh, aku se katak2 tuh bg aku inspirasi nk tulis seswatu lak... hehehe

skg kol 6:46.. ape ek yg aku pk?? aku se, aku nk g mkn la jap lg ngn halim ngn amin~

[omong kosong]+[jiwa]+[hilang]

n_+ ~[anak ayam balik ke reban, anak buaya di gigi air, anak enko???]

Buat permulaan ni, aku nk rewind balik la idup2 aku mase sem 1 yang penuh warna warni+warna xbrape nak warni+warna2 suram... tu pun ade ek.. hee erm, mase 1st time tau dapat masuk USM, sronok la.. sbb dpt jalan jao+tinggalkan kenangan lame kat johor+cipta kenangan baru yang lagi best~ yippi!! mmg sronok la hidup kat universiti nih, lg2 hidup akt USM.. mase sem 1, aku banyak kenal membe2 baru satu scoll..ramai la, sampai ade yang jd "BFF" skg. bff stand 4 best friend forever~ bagi aku, idup aku xlengkap klu xde dowg... siyes! thanx u allz.... erm pastu aku tgl kat desasiswa cahaya gemilang (cg). dpat roomate yg best mase sem 1 ngn sem 2... nk jadikan life aku lagi best, aku join mcm2 event kat u.. seronok, kat sini la aku kenal ramai orang, yg skg jd kawan2 aku pun.. banyak la klu nk cite wey, oleh itu, aku rase aku nk letak la gamba2 ckt... lg senang klu nk citer kan~ hehee

[nafas pertama]

11.00 mlm,
24 jun 2009,
rabu,
my bedroom, home~


entah nape ek, aku tepikey nk mule buat 2nd blog aku... 1st dulu wat blog 4 subjek wanB, so adela ckt idea nk terjemah... banyak gak aku plan untuk permulaan ni.. so, enjoy your read! mantap~
Related Posts with Thumbnails