Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

::Friends::

saturday night fever ♥

::Saturday,April 7, 2012::
::mood larik sudah::
::bilik bujang::
::1:22am::

oh! dah 2012 rupanye.. lama bona blog semut ni tidolah~ haish... camne nak maju? whatever eh? hai! selamat datang 2012.. story today is not good la untuk opening post 2012, but.. just nice.. oriet, some summary about me: 
  • dah keja kt kerajaan Tano hampir 8 bulan.. yer! 8 bulan.. macam tak rasa
  • dah kurus sikit.. perut buncit yang degil tu, dah hilang kena colik.. 
  • ♥  someone special
esok, ada plan mini reunion dekat mersing.. 24 orang ex sekolah rendah 95'-00', tapi aku kenal tak sampai 10 orang jek? haha kan!? memang dah lupa langsung muka budak2 ni.. nama, lagilah.. haha! sorry guys.. aku agak, uols pun tak cam aku nanti kan? retis gitu.. tu aku very very sure..  it's really happening finally! tapi, macam tak best sebab macam2 hal jadik masa last minute macam ni. haish~ biasalah kan.. every plan, nothing perfect. 

inhale exhale. inhale exhale. *repeat.. yay! problem solve. aku rindu kat mereka mereka kat bawah ni.. really miss them.. bila aku ade problem, nothing to say, mereka always be my side.. :) 


-guys, really really really miss u ♥-

ok. aku rindu penang. aku rindu mereka. last but not least, nak tido la.. hehe pagi nanti masuk office.. eh ewan!? sabtu pun kau keja ke? i kena keja uols.. maklumlah, kerajaan Tano ni, lain macam sikit.. bukan half day ye, full day.. sekian~

*tapi! esok aku half day je.. haha pergi mersing punya pasal.. 



seksi ke buncit?


::monday::
::11.13pm::
::seniman bujang lapok! kt tv2::
::bilik baru::

*google 'buncit', kua bende ni.. kalau rajin, pk kaitan antara mereke...... 

Anda mengalami masalah perut buncit? inginkan penyelesaian segera? mengharapkan hasil yang membanggakan seperti six seven eight pack dalam jangka masa yang pendek? YA! ape lagi! berhenti berangan~ non hado nk dpt perut cantik dgn duduk depan lappy je, pastu suap popcorn dalam mulot.. oh tidak mungkin hasilnyer seperti yang anda harapkan.. haha

kekanak yang demam urat?? ♥

:: Tuesday::
::00.27::
::demam urat::



demam urat?? okey.. 1st tyme aku dengar.. sbb aku org bando kot? haha tak sedo diri.. adakah terlalu lame aku hidup di celahan bandar sampai aku tak tau adenyer demam urat itew? owh -.- damn sangat..  akak opis aku gtau.. kesimpulannyer, aku sendiri tengah "demam urat" skrg.. lenguh 1 badan nih~ cuti ahad haritu aku tido je kt rumah.. sungguh membazir.. dh la nk cuti susah, bos kedekut! damn lagi skali -.-

kiah keji!

::november 17,2011::
::00.25am::
::home!::

haish~ pukol doblas stengah dah kot.. aku still tak tido lagi wey.. mase study dulu, time2 ni lepak mamak lagi.. takpun bukak facebuk pastu tenung screen lappy, bosan.. tgk muke rumet yang syok main game.. takpun, meeting tergempar dekat lokasi2 rahsie.. ape lagi uols.. postmortem pasal manusia sekeliling.. ngumpat la.. haha actually, bukan la mengumpat, tapi sesi meluahkan perasaan.. haa kan bagus tu.. kan?

maybe sebab aku dah duduk kt rumah skarang, takde geng ar nk buat sesi luah perasaan.. balik2, cite ngan mak pasal drama2 tv yg spastic plastic semestinye.. takpun, menunggu makwe muncul kt celah2 chatting facebuk.. haha miss u lah! terlanjur cite pasal sesi luah perasaan ni, aku pun nk try luah2 jugak malam2 ni.. mane la tau, ape yg aku luah ni, ade yang terbace... pastu ade yang tersentap diri sendiri.. haha tu la yang aku nak sebenarnyer! padan muke ko kiah! jahat sgt...

Related Posts with Thumbnails